VÅREN SPIRAR
NORDIC PHOTO GROUPS NYHETSBREV • NR 7 • MARS 2008
 
 En slaskig vinter är snart förbi. Nu väntar våren med en massa ny energi!
Fotograferandet har såklart inte lagts ner, trots den mörka årstiden. Tvärtemot, så har det smidits ovanligt mycket planer i NPG. I sommar väntar gruppens första stora gemensamma projekt. Mer informaton kommer inom kort...

Vi planerar inte bara för framtida fotograferande, utan fotograferar också just nu.


Karolina Tillman dokumenterar naturen i Järleåns Naturreservat i Nora kommun. Projeketet ska visa upp reservatets olika skepnader under ett år. Karolina ställer ut, tillsammans med Naturfoto Västmanland, i Tysslingen, Örebro.


Birgitta Mück jobbar på två projekt om hajar och koraller i våra nordliga kalla vatten, och tillbringar större delen av tiden under ytan i Norges djupa fjordar.
Sebastian Svensson har fortsatt jobba med den halländska naturen. 4-5 April ställer han ut tillsammans med Naturfoto Halland på Foto&Video-mässan på Elmia Jönköping.

På återseende!
 
 

Nordic Photo Group är en grupp bestående av åtta fotografer som brinner för sitt bildskapande. De bor utspridda över Sverige samt på Åland och samarbetar aktivt för att främja den fotografiska utvecklingen både som grupp och individer. Målsättningen är att genomföra större gemensamma projekt samt dra nytta av varandras kunskaper och kontakter.

Välkommen in på hemsidan: www.nordicphotogroup.com


NORDIC PHOTO GROUP ÄR
Ludvig Adin, Nina Andersson, Ylva Asklöf, Birgitta Mück,
Morgan Sjöström, Sebastian Svensson, Karolina Tillman, Fredrik Törnroos


Har du problem med att läsa nyhetsbrevet? Klicka här!
Vill du i fortsättningen inte få detta nyhetsbrev? Avbryt din prenumeration här.